ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ

Είμαστε μία ομάδα πολιτών χωρίς κομματικές εξαρτήσεις με ποικίλες και διαφορετικές πολιτικές απόψεις που όμως συμφωνούμε σ’ένα πράγμα: αποχώρηση από ΕΕ και Ευρωζώνη θα ήταν εθνική καταστροφή.
Επειδή θεωρούμε οτι το ίδιο πιστεύει και η πλειοψηφία των πολιτών άλλωστε εχουν δηλώσει παρών μέσω της σχετικής σελίδας του facebook προσωπικότητες από όλους τους ιδελογικούς χώρους και από όλα τα κοινωνικά στρώμματα θέλουμε με τη συμβολική μας παρουσία στο Σύνταγμα μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, να στείλουμε ένα απλό αλλά ισχυρό μήνυμα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

Η ευρωπαική πορεία της χώρας πρέπει να είναι δεδομένη πέρα από κομματικές, πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές.

Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ζητάμε αλλαγή πολιτικής.

6 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ

 1. Βενετία Γαζίλα

  Για τη δημοκρατία, την ειρήνη, την αλληλεγγύη, την ισότητα, το κοινωνικό κράτος, τη διαφάνεια, την αποκέντρωση , την παιδεία, τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 2. Είμαστε η αρχή και το τέλος τής Ευρώπης & του Δυτικου Πολιτισμου, δεν ανήκουμε στην Αφρική, ούτε στη Μέση Ανατολή, ούτε στη μοίρα τους!

  Ύστερα απο αιώνες στο σκότος, οχι μονο ανεξαρτοποιηθήκαμε αλλά με αγώνες 4 γεννεών ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ την θεση μας στον Ανεπτυγμένο Κοσμο, το προνομιακό κλαμπ 30% του παγκοσμιου πλυθησμου!

  Και δεν θα επιτρέψουμε σε καμμιά απ τις εξωτερικές και εσωτερικές δυνάμεις και συνωμοσίες που παριστάνουν με υποχείρια τους Ελληνικούς Μεσσίες, ενω οραματίζονται την Ελλάδα και τους Έλληνες εξαφανισμένους απ τον παγκόσμιο χάρτη κ εξαθλιομένους, σ’ενα ανύπαρκτο περιθωριακό ΒαλκανοΑφρικανοΑνατολικό κράτος-αχταρμά καταδικασμένο στον εμφύλιο αλληλοσπαραγμό!

  Οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουμε την Ευρώπη, όσο η Ευρώπη δεν θα ξεχάσει εμάς! Και δεν θα μας ξεχάσει όσο και αν κάποιοι το παλέυουν!

  Γιατί μια Νέα Ευρώπη ξεκινώντας δίχως την Ελλάδα, είναι μία Ευρώπη δίχως ιδανικά, δίχως ιδέα, δίχως όραμα, μια Ευρώπη των τραπεζών και των χρηματιστών! Και απ αυτό όλοι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί, έχουν ήδη αρκετά!

 3. matikoutos

  Ρε παιδιά άντε ας προσπαθήσουμε να μείνουμε Ευρώπη. Τη στιγμή όμως πουη διαμονή μας σε αυτήν θα είναι με όρους εκβιαστικούς και υποτέλειας… για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό.
  Επίσης για ποιο λόγο στη διοργάνωση αυτή συμμετέχουν τόσα πολλά φιλικά προσκείμενα άομα στο κόμμα του Τζίμερου? Νόμιζα πως ήταν ακομάτιστη και δεν θα έχει πίξει από “Αριστους καθώς πρέπει αστούς” που δεν δίνουν δεκάρα για τον δίπλα τους

 4. Διότι συμμεριζόμαστε τις αξίες του Ευρωπαικού πολιτισμού:
  – τη δημοκρατία
  – την ελευθερία του ατόμου
  – την εμπιστοσύνη στην επιστημονική θεμελίωση
  – την ελευθερία του λόγου και της σκέψης
  – το σεβασμό προς όλα τα πρόσωπα και όλες τις κοινότητες
  – την καταξίωση μέσω των επιλογών και των έργων μας
  – την υπευθυνότητα
  – τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη
  Διότι όλα αυτά είναι ελληνικά, είμαστε εμείς…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s